De Sterkste Schakel onder de kerstboom van Grand Hotel Huis ter Duin

Een paar keer per jaar komt de Sterkste Schakel Kring bij elkaar om weer even gezellig bij te kletsen. Dit jaar was dat op vrijdag 8 december in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk met een fantastische uitzicht op de duizenden lichtjes in sfeervolle kleuren van de kerstboom van het hotel.

Onder de aanwezigen waren tal van juryleden, die zich begin volgend jaar weer met veel enthousiasme voor de verkiezing van de Sterkste Schakel zullen gaan inzetten. Nadat Harry de Reus, uitgever van het zakenblad Rijnstreek Business en initiator van de verkiezing iedereen welkom had geheten, kreeg Ewa Szalwinska (eigenaresse van AdviesPol) het woord. Ewa was zelf bij de vorige verkiezing de sectorwinnaar Dienstverlening en dit keer mocht ze het podium gebruiken om met trots (een primeur voor de gasten!) haar plannen te ontvouwen van haar New Wings Gala, waarbij ze iedereen samen met haar uitnodigde aan het eind van 2018 deel te nemen aan een benefietgala over donorschap. Met haar emotionele verhaal en haar betoverende uitstraling sloot ze veel gasten voor altijd in haar hart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *