“Gegarandeerd een gezellige avond”

“We hebben echt wel een metamorfose ondergaan,” zeggen Henny en Ingrid Philipse van partycentre De Oude Tol in Sassenheim. En daar is niets te veel mee gezegd want van de drie restaurants die er waren, is één sfeervolle ruimte gemaakt, terwijl het grand café ernaast een schilder- en opfrisbeurt heeft gekregen.  

Op 6 oktober is het restaurantgedeelte van De Oude Tol in zijn nieuwe gedaante – met open keuken – heropend. Daar kunnen gasten in het weekend nu terecht voor live cooking. De rest van de week kan men ook een à-la-cartediner bestellen of plaatgrillen. Dankzij de metamorfose is het Sassenheimse partycentre de komende jaren weer helemaal klaar voor het ontvangen van particuliere en zakelijke gasten.

Kerstdiner
Behalve in het restaurant en in het grand café met bowlingbanen, kunnen gasten van De Oude Tol er terecht in een van de drie zalen: de bibliotheek (45 personen), de tuinzaal (200 man) en de theaterzaal (250 mensen). Het partycentre wordt sinds 2002, dus inmiddels al vijftien jaar, gerund door Henny en Ingrid Philipse. Vooral Henny heeft zijn sporen in de horeca verdiend. Sinds zijn zeventiende vervult hij verschillende functies, onder andere die van chef-kok.
“Het merendeel van onze gasten, zijn particulieren,” leggen Henny en Ingrid uit. “Maar bedrijven uit de regio weten ons ook te vinden. Bijvoorbeeld voor een kerstdiner voor het personeel zoals nu, maar ook voor personeelsfeestjes, teambuildingsessies en vergaderingen.”

Arrangementen
Henny en Ingrid omschrijven hun party-centre als voor ieder wat wils. “We hebben niet één doelgroep, maar ontvangen een mix van jong en oud en van particulier tot zakelijk. Vooral doordeweeks is er ruimte voor zakelijke gasten, bijvoorbeeld in ons keldertje met aparte bar waar gezelschappen tot 35 man voor niet te veel geld onbeperkt spareribs en kip van het spit kunnen eten. Ook onze arrangementen met bowlen en teambuilding-activiteiten zijn gewild. Zo kunnen mensen bij ons bijvoorbeeld het populaire escape room-spel spelen. Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor iedereen, van een lekkere saté tot een speciaal diner en alles eromheen. Bij ons vind je alle ingrediënten voor een gezellige avond onder één dak.”

Partycentre De Oude Tol
Hoofdstraat 147
2171 BA Sassenheim
T (0252) 21 68 50
I www.oudetol.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *