Nooit meer zoeken naar je sleutel

Nooit meer zoeken naar je sleutels, maar toegang tot je woning of kantoor met behulp van een app op je telefoon. De bestaande deur is in no-time aangepast dankzij een eenvoudig en snel te monteren cilinderslot die op batterijen werkt, dus zonder gedoe met elektra.

Ivana Easy woongenot
De toegangstechniek van Ivana Easy voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen (SKG***). In bestaande of nieuwe deuren wordt een Ivana Easy-motorcilinder geïnstalleerd. Het monteren ervan is een eenvoudig klusje omdat er geen elektrische bedrading hoeft te worden aangebracht. De cilinder werkt namelijk op standaard AA-batterijen. Het toegangsbeheer gebeurt op internet. Je kunt zelf instellen wie er toegang heeft tot de woning of het bedrijfspand, desgewenst zelfs per dagdeel of op bepaalde tijdstippen. De deur is eenvoudig te openen met behulp van een gratis app op de smartphone die werkt op basis van Blue-tooth. Maar als je liever met sleutels werkt of met een afstandsbediening (zoals bij je auto), is dat ook nog steeds mogelijk.

Ivana Easy langer thuiswonen
Ouderen wonen tegenwoordig langer zelfstandig thuis in plaats van in een verzorgingshuis. Vaak vraagt dit om aanpassing van de deur, onder andere om familieleden of medewerkers van de thuiszorg of een maaltijdservice toegang te geven tot de woning, met name bij mensen die slecht ter been zijn. Met Ivana Easy is dit eenvoudig te realiseren. Dankzij een speciaal slot dat werkt op standaard AA-batterijen, kun je mensen toegang verlenen met behulp van een gratis app op de smartphone of via een sleutel of afstandsbediening. Sleutelkastjes zijn niet meer nodig. Mooie bijkomstigheid: het toegangsverleningssysteem van Ivana Easy kan gekoppeld worden aan het alarmeringssysteem RED waarmee ouderen in geval van nood iemand direct kunnen waarschuwen met behulp van de telefoon of de alarmzender van RED.

Ivana Easy thuiszorg
Medewerkers van thuiszorgorganisaties werken vaak met grote sleutelbossen of hebben toegang via een sleutelkluisje naast de deur. Dat is lastig, inefficiënt en vooral onveilig, met name in het donker. Door de voordeuren in de woningen te voorzien van een Ivana Easy-cilinderslot, is dat niet meer nodig.Thuiszorgmedewerkers kunnen via de bijbehorende app op hun smartphone snel en eenvoudig de deur openen. De bewoner of een familielid regelt via internet wie er toegang hebben tot de woning, desgewenst op een van tevoren bepaald tijdstip. Mensen kunnen snel worden toegevoegd of van de lijst afgevoerd als de toegang moet worden ingetrokken. De sloten zien eruit als reguliere sloten. Indien gewenst kunnen de grepen worden vergroot voor mensen die moeite hebben met het openen van de deur.

Kruyt Bouw en Industrie blijft innoveren
De Ivana Easy-sloten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruyt Bouw en Industrie, een familiebedrijf met zes vestingen dat onderdeel is van Polvo, een landelijke keten van ijzerwarenvakhandels. Klanten van Kruyt zijn onder andere bouwbedrijven en aanverwante bedrijven en zzp’ers, zorginstellingen en particulieren.  “Blijven innoveren is een van onze drie kernwaarden,” zegt commercieel directeur Remco Lammen van Kruyt, “naast bouwen aan relaties en betrouwbaarheid. Ivana Easy is een mooi voorbeeld van een innovatief product dat we in ons assortiment hebben. Extra bijzonder is dat we hiermee een geïntegreerd online platform bieden voor zowel toegangsverlening als persoonsalarmering. Dat heeft nog niemand.”

Kruyt Bouw en Industrie
Touwbaan 1h
2352 CZ Leiderdorp
T (071) 589 92 03
I www.kruytbv.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *