La Gro Advocaten opent vestiging in Den Haag


Deel dit artikel

Vanaf 1 januari 2018 heeft La Gro Advocaten een nieuwe vestiging in het WTC-gebouw in Den Haag. Met deze stap zal La Gro de gestaag groeiende clientèle in de regio Den Haag beter kunnen bedienen. Daarnaast verwacht het kantoor dat er van het openen van een kantoor in Den Haag een positief effect uitgaat op de werving van nieuw talent.

“La Gro Advocaten is er voor het Groene Hart, maar we zijn inmiddels ook gróter dan het Groene Hart,” legt Rob de Bruin, bestuursvoorzitter bij La Gro Advocaten, uit. “Het overgrote deel van onze cliënten bevindt zich van oudsher in het Groene Hart, maar we hebben in de regio Den Haag inmiddels een behoorlijk aantal cliënten en een uitgebreid netwerk. Deze groep kunnen we beter bedienen en uitbouwen als we dichterbij zitten.”

Eén van de advocaten die in Den Haag komt te werken is Pieter van Deurzen, partner bij La Gro Advocaten. “Een centraal gelegen en goed bereikbaar kantoor in de Randstad spreekt tot de verbeelding” aldus Van Deurzen. “Een vestiging in een van de vier grote steden stelt ons in staat onze ambities te verwezenlijken ten aanzien van onze bestaande klanten, ten aanzien van de positionering in de markt, ten aanzien van kwalitatieve groei en het aantrekken van de juiste mensen.”

De Haagse vestiging richt zich vooral op de zakelijke markt in en om Den Haag. “Wij nemen alle juridische zorgen uit handen en leveren een actieve bijdrage aan kennisontwikkeling bij de cliënt. Wij denken niet in juridische procedures, maar in oplossingen. Dat doen we met behulp van begrijpelijke, compacte en direct toepasbare adviezen,” vervolgt Van Deurzen.

Over La Gro
La Gro Advocaten is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Meer informatie over La Gro Advocaten vindt u op: www.lagrolaw.nl

Geef een reactie