Bistrobar ‘Bij Hen’ in Alphen geopend

Deel dit artikel

In het Alphense recreatiegebied Zegersloot is een nieuwe eetgelegenheid geopend: bistrobar ‘Bij Hen’. Het restaurant staat naast pannenkoekenboerderij De Schaapskooi.
‘Bij Hen’ neemt de plaats in van Amigo, dat enige tientallen jaren op deze plek langs de Burgemeester Bruins Slotsingel was gevestigd. Eigenaren Xavier Duijn en Vivienne Winkelaar zijn al een jaar bezig met de sloop van het oude en de bouw van het nieuwe paviljoen. De laatste dagen voor de opening hebben ze proefgedraaid.

Als chefkok hebben ze Jeffrey Klever aangetrokken. Op de menukaart zal kip een hoofdrol spelen. ,,Maar op de kaart staat meer dan alleen kip’’, benadrukt Winkelaar. ,,We hebben verrassende voorgerechten op de kaart staan, zoals Burrata salade en tarte tartin.’’
De snackbar, de ijssalon en de gerenoveerde midgetgoflbaan blijven deel uitmaken van het concept van ‘Bij Hen’. De in het restaurant geserveerde kip is ook af te halen in snackbar De Pieper, die een paar dagen na de bistrobar opent.

Geef een reactie