‘Thearent’ is winnaar VOA-Onderneming van het Jaar 2018

Deel dit artikel

‘Thearent BV’ is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018. Thearent kreeg tijdens de jaarlijkse verkiezing van ondernemingsvereniging VOA de meeste punten van de jury en de aanwezigen in de zaal van theater Castellum.

Naast Thearent BV waren ook Tuijn Optiek & Juwelier en Kasteel Metaal uit Alphen aan den Rijn genomineerd voor de titel. Vorig jaar werd de verkiezing gewonnen door Hoogeveen Plants uit Boskoop.

Tijdens de finale van de Onderneming van het Jaar benadrukte Eric Carree, voorzitter van de VOA, dat voor het ondernemerschap lef nodig is. Dit werd dan ook geprezen door Carree, net als de bijdrage aan de gemeenschap zonder dat er altijd wat tegenover hoeft te staan. “De verlichte zendmast vervult dan ook de wens van vorig jaar, dat Alphen een landmark zou krijgen”, aldus de VOA-voorzitter.

Daarnaast ontving Jan Zeeman de VOA oeuvreprijs uit handen van burgemeester Liesbeth Spies, voor reeds vijftig jaar ondernemerschap in Alphen aan den Rijn.

Geef een reactie