Leven in luxe in Calla Rijnsburg


Deel dit artikel

In de bloeiende omgeving van het centrum van Rijnsburg gaat het bouwen in De Bloem verder. Het jaar 2018 wordt hét jaar van plandeel Calla. In tegenstelling tot de andere plandelen in De Bloem is Calla een wooncomplex in de huursector, bestemd voor de 50-plusser die hier een leven lang kan blijven wonen.

‘We hebben hier bewust voor gekozen, want als je eenmaal in een van de appartementen in Calla woont, wil je niet anders meer’. Dit heeft alles te maken met de centrale faciliteiten in Calla die voor de toekomstige bewoners worden geregeld. ‘Dit bieden we aan in een servicepakket. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Of het kan georganiseerd worden’, aldus directeur Paul Brandjes van De Raad Vastgoed. Klik hier voor een impressie.

Meer informatie over Calla kunt u vinden op: http://www.wonenincalla.nl/

Geef een reactie