Brugmans BV: Loodgieter – Sanitair – Verwarming “Particulieren en bedrijven investeren weer”

Het meer dan 100 jaar oude loodgietersbedrijf Brugmans uit Rijnsburg heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de historie. Dit voorjaar verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand op bedrijventerrein Klei-Oost op de grens van Rijnsburg en Noordwijk. Ook de huisstijl veranderde.

“In maart dit jaar zijn we verhuisd van de Collegiantenstraat in Rijnsburg, waar we midden in een woonwijk zaten, naar dit bedrijfspand, dat we in de avonduren hebben verbouwd, geverfd en opgeknapt,” legt directeur-eigenaar Gert Slager uit. “Logistiek gezien was de verhuizing gewoon noodzakelijk, want van vrachtauto’s die midden in de nacht hun lading komen lossen, wordt niemand gelukkig.” 

Nieuwe start
De nieuwe vestiging bestaat uit een werkplaats met erboven een gezellig ingerichte kantine en een ruim kantoor voor Gert en zijn vrouw Alinda, die de administratie doet. Om de nieuwe start te markeren, kreeg Brugmans een nieuwe huisstijl, die zichtbaar is op de zes bedrijfsauto’s, waarin de acht medewerkers dagelijks onderweg zijn van en naar klanten. “Onze kracht is dat we alle disciplines in huis hebben: loodgieten maar ook dakbedekking en het aanleggen van verwarmings- en sanitaire installaties. Met de verhuizing en de nieuwe huisstijl zijn we klaar voor de toekomst.”

Het klantenbestand is een mix van particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Gert Slager: “Daarmee hebben we een mooi en gevarieerd werkpakket, waarmee we bovendien het bedrijfsrisico gespreid hebben. We repareren een lekkende kraan of dakgoot bij particulieren thuis, maar we verduurzamen ook verwarmingssystemen in opdracht van bouwbedrijven. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan het installeren van warmtepompen en zonnepanelen.” 

Nieuw personeel

Trouwe klanten van Brugmans zijn onder andere Ouwehand Bouw (onderhoudswerk en villabouw), Jobo de Bouwers (bouw appartementen in de voormalige Rabobank in Rijnsburg), de gemeente Noordwijk (onder andere scholen) en recreatiepark Duinrell (bouw bungalows en een nieuw centrum met hotelkamers). En voor een vastgoedbelegger is Brugmans actief op het Spui in Den Haag en Bodegraven.  “Particulieren en bedrijven gaan weer investeren,” signaleert Gert. “Wat momenteel vooral speelt in de markt, is de transformatie van kantoren naar woningen. Op die trend liften we mee. Ook de overgang naar gasloos en het verduurzamen van huizen en kantoren zorgen voor werk. De zaken gaan goed, vandaar dat we op zoek zijn naar loodgieters of verwarmingsmonteurs die onze klanten uit de problemen willen helpen. En dat mag ook best een ouder persoon zijn, want daar hebben we goede ervaringen mee.”

Brugmans B.V.
De Hooge Krocht 119
2201 TS Noordwijk
T (071) 402 26 05
E [email protected]
I www.brugmansrijnsburg.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *