Villa de Duinen: voor lunches, diners en zakelijke sessies

Beursgenoteerde bedrijven komen er graag maar ook ondernemers uit de regio. Om er te dineren of te lunchen en voor vergaderingen in een van de vier vergaderzalen. En gaat het om meerdaagse sessies, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van een van de elf hotelkamers van deze prachtige villa.

“Onze zakelijke gasten komen hier voor strategische boardsessies, vergaderingen en trainingen of voor een lunch of een diner op het terras of in het restaurant,” zegt eigenaar Bram van Mierlo. In de vier vergaderkamers, alle met daglicht en/of met terras, kunnen twee tot twintig mensen in een intieme setting met elkaar van gedachten wisselen.

“De Villa is stijlvol en modern ingericht en de culinaire kwaliteit is hoog, maar wij willen geen hoge drempels,” legt de eigenaar uit. “Ons restaurant heeft een internationale wijn- en menukaart. Een eigentijdse Franse kookstijl met soms een Aziatische twist. Regionale ondernemers komen geregeld culinair vergaderen in een van onze intieme zalen of in het restaurant. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed en daar zijn wij trots op en we werken daar hard voor. Bij alles wat we doen, moet voorop staan dat de gasten zich hier thuis voelen.”

Het gastenboek

Die filosofie betaalt zich uit in de vorm van herhaalbezoeken en goede recensies, zowel online op restaurantsites als in het handgeschreven gastenboek, dat rijk gevuld is met lovende woorden. De locatie, dichtbij het strand, de zee en de duinen, doet de rest, ook vanwege de activiteiten die in de omgeving kunnen worden gedaan. Bram van Mierlo, afsluitend: “Vaak krijgen we te horen dat dankzij de Villa-beleving de vergaderdoelstellingen sneller bereikt worden dan verwacht. Dat is natuurlijk een prachtig compliment.”

Willem Vriend, partner bij Van Wezel Accountants, Rijnsburg

“Begin 2017 heb ik vanwege mijn 25-jarig huwelijk en mijn 50ste verjaardag een feest gegeven in Villa de Duinen voor zo’n honderd mensen. Dat was geweldig. Het was chique en tegelijk informeel met lekker eten, goede wijn, een mooie sfeer en prima bediening. Ook alle elf kamers hebben we geboekt voor gasten die van ver kwamen. Er was meteen een klik, wat ertoe geleid heeft dat de Villa inmiddels klant is bij ons. Omgekeerd organiseren wij er nu ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner voor onze medewerkers en hun partners, in totaal ruim honderd mensen. En we lunchen er ook graag met klanten vanwege de entourage met terras, de rust en de grootte van de villa en het hoge niveau van het eten. Het voelde direct goed de eerste keer dat we er kwamen.”

Caroline Koppers, eigenaar merken- bureau Helder Merk, Noordwijk

“Ik reis voor mijn werk de hele wereld rond, maar als ik in Nederland een locatie voor een sessie zoek, kies ik voor Noordwijk, waar ik geboren en getogen ben. Met Helder Merk zijn we zo’n vijf tot zes keer per jaar te gast bij Villa de Duinen voor workshops met ondernemers over hun merkstrategie. Zo’n workshop duurt een dag, tussendoor lunchen we en we sluiten altijd af met een borreltje. Het zijn intensieve sessies voor twee tot twaalf personen, waar een intieme en niet al te grote setting bij past.

Dat vinden we bij Villa de Duinen. Het voelt voor iedereen alsof je thuis bent, mede dankzij de uitstekende service van de medewerkers. En je kunt even de tuin of de serre inlopen. Ook de omgeving ervaren veel gasten als verrassend.”

Anna Hellgren, project controlling manager bij een internationale retailorganisatie in Delft

“We hadden met twaalf personen van ons bedrijf een tweedaagse internationale kick-off-meeting met overnachting in Villa de Duinen in Noordwijk, dat mooi centraal ligt tussen ons kantoor en luchthaven Schiphol. Wat vooral opviel was het lekkere eten en de creativiteit van de chef-kok, die op een vanzelfsprekende manier rekening hield met de verschillende eetwensen. Verder was echt aan alle details aandacht besteed. Nog voordat we er zelf om konden vragen, waren dingen al geregeld. We hadden een button op de kamer waar we de kick-off hadden, maar die was eigenlijk niet nodig. Verder waren de slaapkamers heel comfortabel ingericht en gezellig. Ik hoop er zeker nog weer terug te komen.”

Eefje IJpelaar, HR-businesspartner bij Albert Heijn, Zaandam

“De assistentente van ons managementteam had voor Villa de Duinen gekozen, dus het kwam op mijn pad, maar ik zou er zo weer voor kiezen. We hebben er met elf mensen overnacht en hadden er de volgende dag een strategie-meeting met het management van finance, inclusief ontbijt en lunch. Waar ik door verrast werd, was de rust, het gevoel van thuis zijn, het lekkere eten, de ondersteuning tijdens de meeting en vooral de welkome houding van iedereen. Dat was zoals ze in het Engels zeggen: above expectations. Een voorbeeld: toen ik ’s avonds aankwam en ik niet wist waar te parkeren, bood de eigenaar aan om de auto voor mij weg te zetten en mijn spullen naar boven te brengen. De gastvrijheid was echt meer dan hartelijk.”

Free for one-actie

In de maanden januari en februari geldt bij Villa de Duinen de actie Free for One. Wie vergaderarrangementen, diners of overnachtingen boekt, krijgt er één gratis. Ga voor de voorwaarden naar de website van Villa de Duinen of neem contact met ons op.

www.villadeduinen.nl

Villa de Duinen
Oude Zeeweg 74
2202 CE Noordwijk
T (071) 364 89 32
I www.villadeduinen.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *