Onderneemster Ewa Szalwinska van AdviesPol zet zich in voor New Wings Gala in Huis ter Duin

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De stichting New Wings wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.
Met het New Wings Gala op 11 mei 2019 in Huis ter Duin Noordwijk zamelen zij geld in voor het revalidatieprogramma voor kinderen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zodat zij na hun transplantatie sneller herstellen door samen te spelen en te sporten.

Eigenaresse Ewa Szalwinska van AdviesPol heeft van dichtbij meegemaakt wat een transplantatie voor een mens betekent: haar eigen broer kreeg in 2008 een donornier. Zij is dankbaar dat zij de kans heeft gekregen een mooi bedrijf op te bouwen. Daarom wil zij met andere ondernemers iets voor de maatschappij doen.

Op 11 mei 2019 is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het toneel van iets heel bijzonders…

De eerste editie van het New Wings Gala wordt een spectaculaire avond met gastronomische hoogstandjes uit de Michelinsterkeuken van restaurant Latour, excellente wijnen, een avondvullend programma en bijzondere sterrenoptredens. Het New Wings Gala is een volledig verzorgde avond uit met een exquise galadiner, unieke veiling, wervelende optredens van Jamai Loman en Carolina Dijkhuizen en de charmante presentatie van Angela Groothuizen.
Dé ideale black tie gelegenheid om te netwerken met bestaande relaties, nieuwe contacten te leggen en tegelijkertijd ons goede doel te steunen. Want de echte sterren? Dat zijn al die kinderen met een orgaantransplantatie. Zij kunnen een goede conditie en spieren bij hun herstel maar wat goed gebruiken. Laten we die met dit gala helpen!

Doet u ook met mee?

Meer informatie vindt u op: www.newwings.eu

Geef een reactie