‘Dingeman Hoek Groep’ wordt vanaf april ‘Hoek Group’


Deel dit artikel

Zoals u wellicht weet komt de naam ‘Dingeman Hoek Groep’ voort uit de overname van Dingeman van Starkenburg door Peter Hoek 17 jaar geleden. De wens om enkel de familienaam Hoek te gaan gebruiken was er al langer en om deze reden hebben zij besloten om per 1 april 2019 door te gaan als: Hoek Group

Wat verandert er voor u?
Voor u verandert er eigenlijk heel weinig, het enige dat verandert is de naam. Dit betekent dat de Dingeman Hoek Groep per 1 april 2019 in alle communicatie zal veranderen in Hoek Group.

Nieuw logo & explosief design
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo en design. Middels de nieuwe huisstijl willen zij laten zien dat zij trots zijn om onderdeel te zijn van een branche die sprankelt en bruist. Een explosie van kleur die naar de mening van Hoek Group helemaal past bij de wereld van bloemen waar zij zich dag in- dag uit in bewegen.

Geef een reactie