Tijdens het 16e Sterkste Schakel Juryberaad zijn de winnaars bepaald

Donderdagavond 21 februari werd alweer voor de zestiende keer het Grote Juryberaad van de Sterkste Schakel gehouden, waarbij de 40 koppige jury, de winnaars bepaalt. Dit keer koos de organisatie als locatie voor het mooie Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, waar ook binnenkort de Grande Finale gehouden zal worden. 

Organisator van het veruit grootste ondernemersevent van de regio De Sterkste Schakel Verkiezing Harry de Reus trapte de avond af met de woorden: “Geachte jury, u staat vanavond voor een ontzettend moeilijke en verantwoordelijke taak. U bepaalt vanavond wie de Sterkste Schakel wordt van 2019. Welk bedrijf is volgens u het meest klantgericht? Bij welk bedrijf zou u misschien zelf klant willen zijn? Welk bedrijf ziet zijn klanten niet als een nummer, maar als mensen die graag op een plezierige wijze geholpen willen worden. Kortom, wie is dit jaar uw Sterkste Schakel?”

Daarna gaf hij het woord aan de kersverse juryvoorzitter Robin Peereboom die op geheel eigen en zeer ontspannen wijze de avond in goede banen leidde. Alle ervaringen met de 60 genomineerde bedrijven werden met elkaar gedeeld en na ruim 2 uur overleg kon elk jurylid zijn persoonlijke stem uitbrengen bij notaris Antal de Wit. De verzegelde envelop met de uitslag ligt inmiddels in de kluis en zal aan het eind van de finale avond op vrijdag 15 maart bekend worden gemaakt. Het blijft dus voorlopig nog erg spannend bij veel bedrijven in onze regio!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *