Trade Park Vennestraat (TPV) Lisse: Eigentijdse vormgeving & duurzaam

Aan de Vennestraat in Lisse komen drie bedrijfsverzamelgebouwen, twee met 20 panden (vanaf 40 m2) en een met 18 grotere bedrijfspanden (vanaf 117 m2. De eerste fase met 20 bouwnummers is begin dit jaar opgeleverd. De andere twee volgen in het laatste kwartaal van dit jaar (2019). De nieuwbouw bedrijfspanden zijn uitermate geschikt voor zzp’ers en kleinere bedrijven.

Eigentijds, representatief en goed bereikbaar. Zo kunnen in drie woorden de nieuwe (betaalbare) bedrijfspanden tussen de Heereweg en de Vennestraat in Lisse worden betiteld. Ze liggen op het perceel achter het gebouw van de Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB). Dankzij deze centrale ligging aan de rand van Lisse, dichtbij de groene omgeving van De Keukenhof, en de N208 zijn de eigenaren van de bedrijfspanden en hun bezoekers snel op de A44, de A4 en de A9. 

Eigentijdse uitstraling en vormgeving

De bedrijfsverzamelpanden zijn ontwikkeld door Arlan Groep uit Rotterdam, een van origine architectenbureau dat vooral bekend is in de regio rond Rotterdam en in het Westland. 

De bouwer van het project is Hercuton uit Nieuwkuyk, dat gespecialiseerd is in het duurzaam en conceptmatig bouwen met prefab beton, afkomstig uit eigen fabriek. Dankzij de kleurstelling en strakke en moderne vormgeving zijn de bedrijfspanden eigentijds en representatief en passen ze goed in deze tijd.

Wat verder opvalt: de grotere bedrijfspanden (G-bouwnummers) hebben een extreem grote raampartij op de verdieping, waardoor er een loft-achtige sfeer ontstaat en er veel licht in de ruimte op de eerste etage valt. 

Aantrekkelijke prijs

Normaal gesproken worden dergelijke panden standaard met een verdiepingsvloer opgeleverd, maar bij de kleinere bedrijfspanden (K-bouwnummers) hebben kopers de keus uit een bedrijfspand mét of zonder verdiepingsvloer. Hierdoor kunnen de bedrijfspanden tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden, namelijk vanaf € 89.000 vrij op naam exclusief btw. Dat dit aanslaat, blijkt uit het feit dat de eerste 20 panden inmiddels allemaal zijn verkocht!

De verkoop van fase II is recent gestart en hoewel ook hier al enkele bouwnummers zijn verkocht, zijn er nog enkele panden beschikbaar…De bedrijfspanden, die ook uitermate geschikt zijn als beleggingsobject, worden aangeboden door Mooyekind Bedrijfsmakelaars (06-55 375 775) uit Lisse. Het werkt hierbij nauw samen met de projectnotaris in deze, Notariskantoor Timmers uit Lisse.

Mooyekind Bedrijfsmakelaars
Henk Mooyekind
E [email protected]
T 071 361 45 00
M 06-55 375 775

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *