Volvo V40 Polar+ Sport: Fraai gelijnd

Zo lang ik Volvo ken maken ze al op eigen wijze onderscheidende en betrouwbare auto’s voor de zakelijke markt met een hoog veiligheidsaspect en altijd vooruitlopend op dat gebied. Daarnaast hebben ze altijd een mooie opbouw in de modellenreeks, 40, 60, 90 en SUV’s, dus passend op basis van de verschillende leasetarieven. 

Meestal ook special editions die de zakelijke rijder een hoop luxe biedt voor een scherpe prijs. De Volvo V40 Polar+ Sport is daar een mooi voorbeeld van. Allereerst is het een Volvo en dat klinkt altijd goed bij zakelijke collega’s en buren en je kan met een trots gevoel je sleutels op de bar leggen. En daarbij is de V40 een fraai gelijnd model met een laag front dat elegant omhoog loopt richting achterkant. 

Het interieur ziet er strak en robuust uit waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met deze Polar+ Sport zit je helemaal goed wat compleetheid betreft. Hij is gebaseerd op de R-Design uitvoering en dat betekent onder meer KeyLess Drive, ParkAssist Camera, 17’lichtmetalen velgen, Sensus Navigatie, Climate Control, City Safety, Verwarmde voorstoel, Harman Kardon audiosysteem, Panoramadak en een krachtige motor met een automaat. 

Rij eens langs bij Volvo dealer Svala in Leiderdorp, Katwijk of Hillegom want het lijkt mij echt de moeite waard als u een zakenauto zoekt in deze klasse.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *