Korton vestigt zich officieel op Business Park Nieuw-Vennep Zuid


Deel dit artikel

Cloud sourcing en software-bedrijf Korton is per 1 juli 2019 officieel gevestigd in hun nieuwe kantoor op Business Park Nieuw-Vennep Zuid. Na 22 jaar in Hoofddorp te zijn gevestigd, verhuist het bedrijf vanwege groei naar het pand van Boskalis. Zij betrekken de begane grond, derde en vierde verdieping van het pand.
Peter Altevogt, CEO van Korton, is tevreden met de verhuizing naar Business Park Nieuw-Vennep. “We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid als bedrijf. Met de vestiging in het pand van Boskalis is er ruimte voor nog meer groei, waar wij ook zeker op hopen. Het kantoorpand op Business Park Nieuw-Vennep Zuid is daarbij een fantastische plek om te kunnen vestigen. Het is een opvallend gebouw met parkeerplek op het dak. We staan middenin Nieuw-Vennep; als je naar buiten kijkt zie je de treinen, vliegtuigen en de drukte van de A4 aan je voorbijgaan. Kortom middenin de Randstad, waar het allemaal gebeurt, maar wél heel goed bereikbaar.”

Nieuwe werken
Korton gaat met de verhuizing ook over op het nieuwe werken. Zo heb je enerzijds grote open ruimtes met vaste werkplekken, maar zijn er ook een groot aantal flexwerkplekken en de stand-up room: een ruimte met hoogvergadertafels. Het pand heeft daarnaast kleinere ruimtes waar je je even met zijn tweeën kunt terugtrekken voor een privégesprek en telefooncellen waar je in rust kunt bellen. Het kantoor biedt tevens conferenceschermen zodat op afstand meegedaan kan worden in meetings.

Gezonde medewerkers
Ook op het gebied van gezondheid is goed nagedacht volgens Altevogt. “We stimuleren gezonde medewerkers, dus faciliteren wij als werkgever dagelijks vers fruit en stimuleren wij sporten op verschillende manieren. Via het webportaal kunnen medewerkers individueel hun lunch bestellen. De nieuwe kantine is een plek waar je aansluitend voor of na de lunch ook tijd kunt doorbrengen en biedt tevens de ruimte om ook daar eventueel een werkbespreking te kunnen houden. Zo is ons nieuwe kantoor een plek geworden waarbij het fijn is om elkaar te ontmoeten en waar we succesvol en optimaal kunnen samenwerken.”

Over Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Businesspark Nieuw-Vennep Zuid biedt een dynamische werkomgeving in hartje Randstad. De unieke architectuur en hoogwaardige faciliteiten maken het een plek waar innovatief ondernemerschap kan bloeien en waar gasten met trots kunnen worden ontvangen. Dankzij de centrale ligging midden in de karakteristieke Haarlemmermeerpolder, is het businesspark zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: