Nieuwe Opel Vivaro verrast Motorhuis


Deel dit artikel

De nieuwe Opel Vivaro is er! Robert den Boer, manager zakelijke markt van Motorhuis, is oprecht verrast. ‘Opel is er alwéér in geslaagd een echt vernieuwende oplossing voor ondernemers op de markt te brengen. Een model dat volop keuze biedt. Je krijgt precies wat je nodig hebt!

Hij lijkt gelijk te hebben. Wie door de brochure van de ‘Vivaro 2019’ bladert, ziet het meteen. Was zijn voorganger er nog in 2, bij deze is er keuze uit 3 lengtematen. Breed genoeg om pallets te laden; met zijn basishoogte van een kleine 1.90 m moeiteloos ondergrondse parkeergarages in te rijden. De Vivaro is – natuurlijk – weer leverbaar in de varianten Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Combi en Platformcabine. De moderne motoren kunnen de milieueisen prima aan.

Gratis automaat
‘Maar dat is nog niet alles’, zegt Robert, tevreden naar de stoere neus kijkend. ‘Natuurlijk is hij ook voorzien van de modernste snufjes voor gemak en veiligheid. Een head-up display, gebruiksvriendelijke navigatie, Opel Connect voor online assistentie, ergonomisch gevormde stoelen, adaptive cruise control, dodehoek-waarschuwing, lane control en noem maar op. Én in de introductieperiode ook nog eens met een geheel gratis automatische versnelling.’

Op, in en aan
Robert en zijn team verwachten veel van de Vivaro. Temeer daar het voor Motorhuis niet ophoudt met alleen levering en onderhoud. ‘Ondernemers hebben het druk genoeg met hun eigen werk’, zegt Robert. ‘Dus regelen wij alles wat verder op hun wensenlijstje staat. Inbouw, opbouw, belettering, koeling, trekhaak, accessoires, imperiaal, glasrasteel, sidebars we bouwen alles op, in en aan. Ook deze Vivaro is bij aflevering helemaal compleet én klaar voor gebruik.’

Prijs
Niet onbelangrijk tot slot, is de prijs. De Vivaro 2019 is er van € 17.999, met een mooie regeling voor wie liever koopt en in termijnen betaalt: 5 jaar financiering tegen 0% rente. Robert: ‘En vergeet niet dat we ook prima inruilprijzen bieden. Het is kortom echt de moeite waard om eens contact op te nemen met mij of één van mijn collega’s, via 0172 245 352 óf zm@motorhuis.nl

Meer informatie over Motorhuis vindt u op: www.motorhuis.nl

Geef een reactie