De niche van Servo Berkel Prior is maatwerk, letterlijk en figuurlijk

“Servo Balans deed de weeginstallaties voor bulkgoederen, Berkel was groot in de detailhandel en Prior in de AGF. Die drie bedrijven hadden ieder al een prachtige geschiedenis van tientallen jaren toen ze uiteindelijk in 2005 samenkwamen. Nu zijn wij de grootste fabrikant en leverancier van weegapparatuur in Nederland.” Directeur-eigenaar Erwin van Diest is een trots mens.

GENOMINEERD STERKSTE SCHAKEL 2020

Trots op onze=25 medewerkers

“Dat wij de grootste zijn wil niet zeggen dat ons bedrijf groot is. Ik ben het meest trots op onze 25 medewerkers die samen ons complexe bedrijf vormen. Samen leveren zij een heel erg breed pakket aan producten en diensten, van ontwerp van weegsystemen tot een 24/7 onderhoudsdienst.” Servo Berkel Prior is ook nog ‘erkend keurder’ voor het ijken en calibreren van weegapparatuur. “Een echte vertrouwensrol in het handelsverkeer die wij met zorg vervullen.”

In wetenschap, productie en handel kun je niet zonder wegen

“Overal waar met tastbare goederen wordt gewerkt kun je niet om wegen heen. Met onze apparaten leggen wij de basis onder vertrouwen in de handel en onder kennis.” Eigenlijk is het wegen van goederen en stoffen op alle momenten van een productieproces belangrijk. En het gebeurt in het klein en in het groot. Voor al die toepassingen levert Servo Berkel Prior wegers.

“Onze opdrachtgevers betrekken ons vaak al in een vroeg stadium bij hun behoeften. Dan kunnen wij adviseren over de toepassing van standaardapparaten tot en met de bouw van volledig geïntegreerde weegoplossingen.”

Complexe software zelf schrijven

Voor het maatwerk van geïntegreerde weegoplossingen maakt Servo Berkel Prior zijn eigen software. “Ook dat is maatwerk, waarbij wij de besturing van onze apparaten en de verzameling en communicatie van weeggegevens koppelen aan de procesbesturing van de klant. Dat is heel specialistisch werk waarmee wij in de top van de markt concurrerend zijn.”

Continuïteit bij de klant staat voorop

“De productie bij een klant mag niet stilstaan door een probleem met een weegschaal.” Simpel uitgangspunt, maar het vergt wel een goed georganiseerde 24/7 servicedienst. Die heeft Servo Berkel Prior dan ook. “Zes collega’s kunnen dit garanderen door heel Nederland, het servicenet groeit zelfs.” Dit zijn dus ook de medewerkers die apparaten mogen ‘ontzegelen’ en weer verzegelen volgens de normen van het NMi en Verispect. “Onze monteurs kennen de klanten en weten precies waar zich knelpunten kunnen voordoen. Hóe wij het ook doen, wij gaan het fixen.”

Servo Berkel Prior
Meer en Duin 70, Lisse
T 0252 250 350
E [email protected]
W www.servoberkelprior.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *