Opel Vivaro: Prima zakelijke partner

Wat bedrijfsauto’s betreft zijn de exploitatiekosten, de praktische bruikbaarheid en de bedrijfszekerheid belangrijkere factoren dan het design, rijkwaliteiten en uitrusting, maar een goede combinatie van deze factoren is natuurlijk een mooie propositie in de zakelijke markt. 

De nieuwe Opel Vivaro is daar een goed voorbeeld van. Hij is leverbaar in 3 lengtes met resp. een laadvermogen van 4.5 m3, 5,2 m3 en 6,1 m3 en bij de langste versie nam het laadvermogen met 200 kilo toe. 

Voordeel ten opzichte van zijn voor-ganger is dat er nu een aanhanger tot 2.500 kilo kan worden meegenomen en dat is 500 kilo meer. De Vivaro is leverbaar in 5 motorvarianten. De 1.5 diesel met 102 pk, de 1.5 diesel met 120 pk, de 2.0 diesel met 122 pk, de 2.0 diesel met 150 pk en de 2.0 diesel met 177 pk. Wat de cabine betreft is er een keus uit een tweezitsbankje of een enkele stoel. De nieuwe Vivaro ziet er goed uit. Een eigentijds en toch zakelijk design met een duidelijk eigen Opel front. Zoals gebrui-kelijk in deze markt zijn de 3 varianten helemaal naar de behoefte van de onderneming samen te stellen. 

Rijgedrag typisch Opel
Ook met de berijders is rekening gehouden, want het interieur is niet alleen Duits degelijk, maar ook comfortabel en ruim voorzien van assistentiesystemen. Het rijgedrag is typisch Opel. Degelijk, voorspelbaar, betrouwbaar, kortom een prima zakelijke partner naar mijn idee.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *