Verdel ICT & Media wint Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019


Deel dit artikel

Op donderdag 21 november jl. mocht Verdel ICT & Media de Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 in ontvangst nemen. Deze prestigieuze lokale prijs werd dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt door ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost tijdens een feestelijke avond in de Rabobank.

Spannende uitreiking
Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting, heeft zich afgelopen weken gebogen over alle voorgedragen bedrijven en ze getoetst aan verschillende criteria. Daaruit zijn per categorie drie nominaties voortgekomen. Samen met geduchte concurrenten Mooren Auto en Visser Tuinen streden zij voor de eerste plek.

Driemaal is scheepsrecht
Na 2 keer eerder genomineerd te zijn, behoort de Ondernemersprijs dit jaar eindelijk toch écht tot het bedrijf. Met bijna 50 man personeel werkt Verdel ICT & Media dagelijks vol passie en plezier aan de mooiste digitale uitdagingen. Innovatie en groei staan daarbij altijd centraal. En dat is de jury niet ontgaan. Verdel ICT & Media werd beloond met een mooie oorkonde, bos bloemen en cheque ter waarde van € 500, te besteden aan een goed doel.

Technieklessen voor basisscholen
Met de cheque van € 500 wil Verdel ICT & Media basisscholen in de gemeente Kaag en Braassem leuke, ICT-gerelateerde technieklessen bieden. Denk bijvoorbeeld aan dronevliegen, programmeren en het besturen van robots. Uiteraard is het team van Verdel ICT  Media supertrots op deze mooie prestatie.

Geef een reactie