De meerwaarde van een relatiegeschenk

Waarschijnlijk heb je al enkele keren relatiegeschenken gekregen die je tot op heden gebruikt. Of het nou een eenvoudige pen of usb-stick met een logo is, of lekkere producten uit kerstpakketten, het effect van een relatiegeschenk kan groter zijn dan je denkt.

Een positief gevoel bij jouw bedrijf
Onbewust kijk je af en toe naar de bedrijfsnaam op de pen. Op het moment dat het printpapier op is en je dit wilt gaan bestellen, komt de naam die op de pen staat als eerste in je op. Net op het moment dat je de auto uit wilt stappen gaat het hard regenen. Je herinnert je aan de paraplu die nog in de achterbak ligt. Deze kreeg je tijdens een event van een softwarebedrijf. Komt dat even goed uit! Die lekkere olijfolie die de pasta net even extra smaak geeft? Gekregen in een kerstpakket van een zakelijke relatie. In iedere situatie krijg je een positief gevoel bij een bedrijf. Hoe kort dit moment ook mag zijn, het positieve gevoel kan een groot effect hebben.

De effecten van een relatiegeschenk
Naast een stijgende naamsbekendheid en het positieve gevoel dat mensen krijgen bij jouw bedrijf, zijn er nog veel meer voordelen te bedenken. Mensen vinden het leuk om een geschenk te ontvangen, of het nou om een klein of groot geschenk gaat, de meeste mensen zullen het gebaar zeker waarderen. Medewerkers of klanten voelen zich gewaardeerd. Het gevoel van waardering is erg belangrijk en kan op de lange termijn veel opleveren. Als laatste kan het geven van een relatiegeschenk bijdragen aan een betere klantrelatie.

Kerstpakketten bestellen voor een optimaal resultaat
Van pennen en usb-sticks tot mokken. Er zijn genoeg geschenken te vinden die een perfect middel zijn om jouw bedrijfsnaam te verspreiden. Met een minimale inspanning kun je zorgen voor een groot bereik. Uiteraard kun je het ook groter aanpakken en jouw klanten of medewerkers compleet verrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om met een kerstpakket 2019 knallend af te sluiten? Het blijft een feestje om kerstpakketten te ontvangen. Een mooi wijn- of bier pakket, goed gevulde traditionele kerstpakketten. Een kerstpakket bestellen kun je tegenwoordig heel eenvoudig online. Het is altijd een feest om uit te pakken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *