Bedrijf kopen of verkopen? Het is een goed moment!

De economie stond er kort voor de Coronacrisis uitstekend voor, maar kwam ineens tot een noodstop. Nu, drie maanden later, zien we volop signalen van herstel en dat is ook zichtbaar in de markt voor bedrijfsovername. Die markt was al goed, maar we zien dat de Coronoschrik voorbij is. Investeringsfondsen en private partijen hebben nog altijd forse overnamekassen. Wil je je bedrijf verkopen of een ander bedrijf overnemen, dan is het belangrijk om niet zomaar een handtekening te zetten. Koop of verkoop vraagt om zorgvuldige voorbereiding en begeleiding door een deskundig begeleidingsteam.

Meer weten? https://www.kienadvies.nl/advies/fusie-en-overname of maak een afspraak met een van onze adviseurs, die zonder handen te schudden graag in gesprek gaat.

Geef een reactie