Suzuki S-Cross Smart Hybrid

De Suzuki S-Cross is nu ook leverbaar met de 1.4 Boosterjet Smart Hybrid krachtbron met 129 pk die gekoppeld is aan een 48V-systeem met een 14 pk sterke starter generator.

Groot voordeel is dat deze S-Cross met deze aandrijflijn voordeliger is dan zijn voorganger en een stuk sneller accelereert doordat de geïntegreerde hybride startmotor fungeert als generator en startmotor en de benzinemotor ondersteunt tijdens het accelereren. Naast de twee uitrustingniveaus komt daar nu een derde bij, de S-Cross Smart Hybrid Comfort. De uitrusting is zeer uitgebreid met geregelde airconditioning, adaptieve cruisecontrol, licht- en regensensor, LED koplampen en –achterlichten en een audiosysteem met Bluetooth en USB. Het kan natuurlijk nog luxer met de S-Cross Hybrid Select uitvoering met stoelverwarming, een achteruitrijcamera, 17-inch lichtmetalen velgen, het Suzuki Multi-Media systeem en privacy glass achter. En in de meest luxe uitvoering, de Style, komt daar nog eens navigatie, parkeersensoren en leren bekleding bij. Overigens introduceert Suzuki dit najaar het nieuwe topmodel de Suzuki Across. Een robuuste, ruime en sportieve SUV met een geavanceerd Plug-in Hybrid systeem en E-four vierwielaandrijving. De Suzuki Across is het eerste model dat door Toyota wordt aangeleverd in het kader van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide merken. Kortom, loop eens binnen bij Bart van der Ham van Suzuki Leiden, want hij kan u alle details vertellen van deze nieuwe modellen.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *