Enquête voor ondernemers Leiderdorp

Deel dit artikel

De gemeente Leiderdorp vindt het belangrijk om te weten of zij met hun beleid nog op de goede weg zitten. Ook wil de gemeente weten hoe ondernemers aankijken tegen de dienstverlening via het Ondernemersloket. Bent u tevreden over de dienstverlening aan u als ondernemer?

Daarom doet de gemeente Leiderdorp mee aan het onderzoek ‘MKBvriendelijkste gemeente 2020’. Ondernemers kunnen tot en met 18 oktober een digitale enquête invullen. De gemeente Leiderdorp heeft zoveel mogelijk ondernemers een brief gestuurd met een link naar de enquête. Zij willen dat zoveel mogelijk ondernemers meedoen aan de enquête. Bent u ondernemer in Leiderdorp en heeft u geen brief met link ontvangen, stuur dan een email naar de heer A. Boersma, via a.boersma@leiderdorp.nl  . Dan stuurt de gemeente Leiderdorp u een e-mail met een link om de enquête in te kunnen vullen. De uitslag volgt in een nader bericht.

Geef een reactie