Bestelauto van het Jaar 2021 Opel Combo

Door het vakblad Automobiel Management is de Opel Combo uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2021.

Het is voor het eerst sinds 12 jaar dat een compacte bedrijfswagen in de prijzen is gevallen, want in de voorafgaande jaren kwamen de meeste winnaars uit het middelgrote of grote bedrijfswagensegment, maar de jury was dermate onder de indruk van de compacte Opel Combo, dat die de meeste punten kreeg toebedeeld en de andere, grotere bedrijfswagens achter zich liet. Vorig jaar werd de Opel Combo overigens al uitgeroepen tot “International Van of the Year 2019”.

De Opel Combo oogt weliswaar compact, maar is binnen behoorlijk ruim en heeft een laadruimte van 2.131 mm. Hij heeft een laadvolume tot 3,9 m3, biedt de Combo ook een flinke transportcapaciteit, waarbij grotere pakketten via de wijd openslaande deuren makkelijk naar binnen geschoven kunnen worden. Afhankelijk van de variant heeft de Combo een laadvermogen tot 975 kilogram.

Ook is door Opel zorgvuldig nagedacht over het comfort van de berijders, zoals een multifunctionele passagiersbank die comfortabel plaats biedt aan 3 passagiers. De middelste plaats kan plat neergeklapt worden zodat er een tafeltje ontstaat voor bijvoorbeeld een laptop. De buitenste plaats kan ook helemaal omhoog worden geklapt, zodat er op de vloer een flinke ruimte ontstaat voor kwetsbare pakketten. Het verkoopteam van Opel dealer Motorhuis kan u er nog veel meer over vertellen.

John Vroom
Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *