Gerard van Os benoemd tot CEO Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Met ingang van 1 oktober is Gerard van Os benoemd tot CEO van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB). In deze hoedanigheid volgt hij Sander van Kouwen op, die zijn loopbaan buiten het dealerbedrijf heeft voortgezet.

“Ik zie ernaar uit om leiding te mogen geven aan het dealerbedrijf waar ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam ben. De autobranche is volop in ontwikkeling. Ook het dealerbedrijf verandert mee. Met een enthousiast en gedreven team van collega’s ga ik deze uitdaging vol vertrouwen aan”, aldus Gerard van Os.

De 42-jarige Van Os begon zijn loopbaan in 2001 bij Mercedes-Benz Nederland B.V., waar hij diverse managementfuncties vervulde in Logistiek, Marketing en Sales, bij personen-, bestel- en bedrijfswagens. Hierdoor heeft hij uitgebreid kennis kunnen maken met diverse disciplines binnen de Mercedes-Benz organisatie. Sinds 2015 werkt hij bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. in de functie van Directeur Bestelwagens.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is onderdeel van Daimler AG en al ruim 100 jaar een begrip in Zuidwest-Nederland. Met in totaal zes vestigingen en circa 400 medewerkers zorgt MBDB voor de verkoop en het onderhoud van Mercedes-Benz personen- en bestelwagens, smart en AMG. Bovendien is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en daarnaast partner van het Mercedes-Benz Classic Center. De hoofdvestiging bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. De overige vestigingen van MBDB zijn gesitueerd in Alphen a/d Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen.
Meer informatie vindt u op: www.mbdb.nl

Geef een reactie