Uitreiking prijzen Sterkste Schakel 2020 op 13 november in een ronde van Rijnland


Deel dit artikel

Van Grande Finale naar Grande Parade

“Wij gaan niet nóg een keer de Finale van 2020 uitstellen.” Harry de Reus, organisator van de Sterkste Schakel van Rijnland kan niet stil zitten. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Als je niet naar ons mag komen, dan komen wij wel naar jou toe! Want ook al kan de Grande Finale niet doorgaan, de winnaars verdienen wel hun feestje.”

Al zestien jaar ‘viert’ De Sterkste Schakel ondernemerschap in de regio Rijnland met een Grande Finale. Ondernemers en hun medewerkers komen voor een avondvullend programma naar Huis ter Duin in Noordwijk, waar wij de grote Keizerzaal jaarlijks vullen met bijna 400 mensen. Zo zetten wij niet alleen alle genomineerden in het zonnetje, het is ook dé gelegenheid om contacten te leggen.

“Dat moesten wij in maart afzeggen en nu kunnen wij het door ‘de tweede golf’ weer niet door laten gaan. Nou, dan komen wij wel naar jou toe!”

 Op 13 november bezoeken wij álle winnende ondernemers

“Op vrijdag 13 november brengen wij met taart, champagne en confetti de prijzen voor de sectorwinnaars, de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer en de GT Groeiversneller náár de winnende genomineerde. Met de jurycaptain, een fotograaf en een videoteam komen wij voor een warm bezoek, op gepaste afstand.”

En aan het einde van de dag rijdt de hele stoet weer terug naar één van die bedrijven. “Wie de overall winnaar van de Sterkste Schakel wordt houden wij tot het allerlaatste moment geheim. Zo bouwen wij de hele dag de spanning op.”

 Volg de Grande Parade ‘live’ op facebook

Gedurende de dag zullen wij op het Facebook-account van de Sterkste Schakel verslag doen van de uitreikingen. Volg ons op @SterksteSchakelvanRijnland

Geef een reactie