De Jong’s Autobedrijven partner van JAMES en Euromaster

Dankzij een samenwerkingsverband met onderhoudsketen JAMES Autoservice en met bandenspecialist Euromaster versterkt De Jong’s Autobedrijven zijn positie op de zakelijke leasemarkt. “Zo worden we een allround onderhoudsbedrijf.”

JAMES Autoservice is een merkonafhankelijke onderhoudsketen met 75 vestigingen in Nederland. Veel leaserijders zijn er klant voor het onderhoud van hun auto. Sinds 2019 is De Jong’s Autobedrijven in Katwijk een van de 75 bedrijven die is aangesloten bij JAMES. Medewerkers van De Jong halen ’s morgens de leaseauto’s op bij de klant thuis en zetten ze later op de dag, gewassen en correct onderhouden, weer terug voor de deur. “Zo’n haal- en brengservice hadden we al, nu doen we dat ook voor klanten van JAMES,” zegt Harold de Jong, directeur van De Jong’s Autobedrijven. 

Allround bedrijf
“Het voordeel van de samenwerking is dat we zo verder doorgroeien op de zakelijke markt,” gaat Harold de Jong verder. “JAMES heeft goede contacten met de grote leasebedrijven in Nederland, waardoor we meer auto’s in onderhoud hebben. Bijkomend voordeel voor de jongens in de werkplaats is dat ze hierdoor in aanraking komen met andere merken en technieken. Door de samenwerking krijgen ze ook heel bijzondere auto’s binnen. Dat maakt hun werk niet alleen leuker, maar tegelijkertijd kunnen wij ons zo verder ontwikkelen tot een allround onderhoudsbedrijf, ook omdat we profiteren van de aanwezige kennis bij een partner als JAMES.”  

Bandenwissel
Een soortgelijk samenwerkingsverband heeft De Jong sinds 1 oktober van dit jaar met Euromaster, een van de belangrijkste Europese spelers op de markt van autobanden met 2300 vestigingen in 17 landen. Net als JAMES werkt Euromaster nauw samen met leasebedrijven. Zo doet het bijvoorbeeld in opdracht van deze leasebedrijven duizenden bandenwissels in het voor- en najaar. Daar profiteert ook De Jong van. 

Harold de Jong afsluitend: “We versterken zo onze positie op de zakelijke markt nog verder. Bovendien liften we mee op de inkoopkracht van Euromaster. En daar profiteren ook onze klanten van.”

Elektrisch rijden
De Jong’s Autobedrijven staat vooral bekend als Citroën-dealer. Sinds kort heeft het Katwijkse bedrijf van alle modellen bedrijfsauto’s een elektrische variant. “Het grote voordeel van de elektrische Citroën bedrijfswagens is dat ze niet inboeten in laadvolume. Het laadvermogen is nagenoeg hetzelfde als bij de dieseluitvoering en ook een aanhanger achter de wagen is geen enkel probleem,” zegt directeur Harold de Jong. Meer informatie is te krijgen in de showroom en op de website.

De Jong’s Autobedrijven
Koningin Julianalaan 1, Katwijk
T 071 – 402 85 54
I www.dejongsautobedrijven.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *