De Slaapkamer van Lisse & Katwijk

Mirjam de Best is sinds drie jaar de trotse eigenaar van beddenzaak De Slaapkamer van Lisse én De Slaapkamer van Katwijk, waar zij hoogwaardige bedden en toebehoren verkoopt. Mirjam is als ex-rugpatiënt ervaringsdeskundige en is van origine sportmasseur. Door haar onderscheidende werkwijze, kennis en ervaring kan zij heel goed in kaart brengen bij een klant wat hij of zij nodig heeft voor een fijne nachtrust. Door de persoonlijke aandacht die zij biedt zijn de reviews voor haar service en bedrijf louter zeer positief.

Wij zijn er gebrand op de klant te begeleiden naar een goed bed waarbij een ongestoorde nachtrust centraal staat. Niet alleen maar mooie (merk-) bedden of matrassen verkopen welke gedomineerd worden door fluctuerende prijzen. 

Wij geven gedegen en eerlijk slaapadvies en daar gaat het om bij de aanschaf van een bed, boxspring of matras.

In beddenwereld is veel te koop, maar wat zou je moeten kiezen, wat is wijsheid? Wij kunnen je daar op een heel eenvoudige manier wegwijs in maken omdat wij het hele marketingverhaal omzeilen. 

Door heel goed te luisteren, inventariseren wij jouw wensen, eventuele klachten en laten wij je de mogelijkheden zien, zodat je in staat bent zélf een keuze te maken! Laat ons je hierbij helpen, want jouw nachtrust is onze prioriteit.

Ook vergeten wij daarin het bedlinnen niet, want wist je dat producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals een kussen, dekbed, dekbedovertrek, molton en hoeslaken flink bijdragen aan een beter slaapcomfort? Voor het mooiste beddengoed ben je bij ons aan het juiste adres. Vernieuwend, verrassend, onderscheidend en van prachtige kwaliteit.

Voor de bezorging en montage van je nieuwe bed schakelen we de firma Montrieurs in. Dé complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van jouw slaapsysteem.

Voel je vrij om een bezoek te brengen aan een van onze sfeervolle winkels om je te laten adviseren. Wij bieden alle klanten ook “Private & Safe-shopping” aan, waardoor wij speciaal voor jou onze showroom reserveren. Voor veilig en privé winkelen mail of bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Want iedereen zou slapen moeten ervaren als de ultieme natuurlijke beleving, ongeacht seizoen, mode of eisen van de moderne tijd. Slapen heeft altijd dezelfde waarden. Slapen draait om puurheid en authenticiteit. Wij geven een extra dimensie aan een waardevolle nachtrust en zijn gepassioneerd om met de nodige knowhow de juiste slaapcombinatie aan te bieden.

De Slaapkamer van Lisse & Katwijk
Locatie Lisse
Heereweg 193
2161 BD Lisse
T 0252 769229
E [email protected]
I www.deslaapkamervanlisse.nl

Locatie Katwijk
Noordeinde 28a 
2225 CS Katwijk
T 071 7850924
E [email protected]
I www.deslaapkamervanlisse.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *