Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

‘International Van of the Year 2020

Door de 25-koppige, Europese vakjury werden de nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid en de EcoBlue Hybrid recentelijk uitgeroepen als winnaars van de prestigieuze IVOTY-titel tijdens een speciale ceremonie in Lyon in Frankrijk. 

De jury prees met name de hybride aandrijflijnen van beide versies die bijdragen aan de gunstige gebruikskosten en die maken dat de Ford transit Custom voorbereid is op het toenemende aantal steeds strengere milieuzones. 

De 1-tons Transit Custom Plug-In Hybrid en Transit Custom EcoBlue Hybrid en de 2-tons Transit EcoBlue Hybrid die de tweede plek veroverde bij de IVOTY-verkiezing, zijn drie van de veertien nieuwe modellen met een geëlektrificeerde aandrijflijn die Ford voor eind 2020 in Europa introduceert. Groot voordeel van de Transit Custom Plug-In Hybrid, die een actieradius heeft van 56 kilometer, is dat hij de mogelijkheid biedt om volledig emissievrij te rijden zonder de vrees om met een lege accu te stranden. De Ford Ranger won de ‘International Pick-Up Award 2020. Als u meer wilt weten over deze prijswinnende Ford Bedrijfswagens, loop dan even binnen bij het verkoopteam van Ford dealer Stern in Noordwijk.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *