Gratis Online Startersdag Leidse Regio

Op donderdag 3 december organiseert Startersdagen.com een gratis online Startersdag in samenwerking met Economie071 en de gemeentes Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Voorschoten, Zoeterwoude en Oegstgeest. Deze Startersdag is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Startersdag Leidse Regio
Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven redden het helaas niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Startersdagen.com neemt het initiatief om starters en ervaren ondernemers samen te brengen tijdens de Startersdag. Deze ervaren ondernemers uit de regio geven niet alleen tips en adviezen, maar wijzen ook op de gevaren en risico’s. De Startersdag bevat veel informatie over het beginnende ondernemerschap en wordt vooral als inspirerend ervaren.

Het online evenement bestaat uit een avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kick-off, diverse Webinars en rondetafeldiscussies. Met behulp van verschillende methodes wordt een interactief online event gerealiseerd. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via startersdagen.com/leiden2020. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Geef een reactie