Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en gemeente zetten ondernemers in het zonnetje

Deel dit artikel

‘Den Elzen Schoenmode’, ‘Fitsynergy’ en ‘Jeroen de Vink Hairstudio en Visagie’ zijn in het zonnetje gezet door Gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV). In het kader van de Dag van de Ondernemer gingen wethouder Willem Joosten en LOV voorzitter Lorien de Roode langs bij de winnaars van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2020.
Deze drie ondernemers wonnen in januari de lokale ondernemersprijzen. Op deze speciale dag voor de ondernemer werden de ondernemers verrast met een bezoekje. “De bezoeken waren inspirerend en geven positieve energie. Het is ook leuk om te zien hoe ondernemers echt ondernemend zijn en in deze Coronatijd zoeken naar nieuwe initiatieven”, aldus Lorien de Roode.

Geef een reactie