Nieuwe gemeentesecretaris gemeente Noordwijk

Deel dit artikel

Frans Mencke is recentelijk op ad interim basis van start gegaan bij gemeente Noordwijk als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Brede ervaring

Vrijdag 27 november 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van gemeente bekendgemaakt dat Frans Mencke de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur ad interim is. Het college vindt zijn zeer brede ervaring in gemeenteland een duidelijke pre. Hij heeft een lange staat van dienst. Mencke -63- nam begin september 2020 afscheid als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Hoorn.

Opdracht

De heer Mencke heeft van het college een duidelijke opdracht meegekregen. Het verder vormgeven aan tweerichtingsverkeer tussen het college en de ambtelijke organisatie. Samenwerking bevorderen en bijdragen aan de versterking van de organisatie-ontwikkeling waarvoor het fundament werd gelegd bij de fusie.  Het college denkt dat hij goed in staat is de opdracht succesvol op te pakken en naar tevredenheid af te ronden. Hiervoor zal ongeveer een periode van anderhalf jaar nodig zijn. 

Geef een reactie