Voorraad is kracht!


Deel dit artikel

Een leasemaatschappij is over het algemeen een zekerheidsinstelling. Risicomijdend gedrag kan hen niet ontzegd worden. In de huidige markt waar flexibiliteit en snelheid een belangrijk deel van het succes bepaald is het dus van groot belang om als leasemaatschappij slagvaardig te zijn.

Omdat de roots van That’s Lease niet in de bancaire wereld liggen maar juist in de automotive hoek zijn wij in staat om telkens weer snel te kunnen schakelen. Want ondanks de Corona pandemie zien we een hoge arbeidsmobiliteit en zijn onze klanten geholpen met het principe “vandaag bellen, gisteren rijden”.

Het was echter een uitdagend jaar want wat moet je inkopen, wanneer en tegen welke prijs? Heeft een tweede lockdown gevolgen? Gelukkig hebben we dezezomer vol gas ingekocht. En dat komt erg goed uit want zelfs nu nog hebben we ruime keuze in bijvoorbeeld volledig elektrische auto’s met een kenteken van 2020.

Klantenenthousiasme
Maar ook de inkoop van zeer jong gebruikte auto’s gaat gewoon door. Met een lage investering en vaak een lagere fiscale waarde blijkt én de leaseprijs en de bijtelling zeer interessant. Met dank aan een groot nationaal en internationaal netwerk krijgen wij steeds vaker de vraag of we een “jonkie” willen verzorgen. En dat doen we graag met volle overgave,
plezier en focus op klantenthousiasme!

Meer weten?

Bel That’s Lease 071-7107411
Henk Griffioen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: