Indrukwekkende video: Next-Level Video Content bij Plein10 Creatieve Communicatie

Deel dit artikel

Onze fotograaf en cameraman Arjan van der Zwart van Plein10 Creatieve Communicatie is het afgelopen jaar bezig geweest met een nieuwe techniek op drone-gebied: de FPV drone, ook wel ‘’racedrone’’ genoemd. Een kleine drone die in hoge snelheid overal over, onder en tussendoor kan vliegen en daarbij niet inlevert op kwaliteit! Als resultaat krijg je prachtige, unieke beelden die ontzettend veel toevoegen aan jouw bedrijfsvideo, reclame, of social media posts. De mogelijkheden zijn eindeloos, deze drone kan overal vliegen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf en ben je na het zien van deze gave beelden enthousiast geworden? Neem dan contact op met arjan@plein10.com.

Een korte video-impressie van de ‘racedrone’:

Geef een reactie