Directiewisseling MTH Lifttechniek

MTH Lifttechniek is een gerenommeerd liftbedrijf dat landelijk opereert. De ruim 30 medewerkers voorzien de klanten van passend advies, zorgen voor deskundige montage, uitstekende service en onderhoud. MTH Lifttechniek heeft een breed scala aan liftoplossingen en levert onder meer huisliften, mindervalideliften, goederenliften en personenliften. Daarnaast maken ook de schaarheftafels van de toonaangevende merken Marco en Hymo deel uit van het productgamma.

MTH Lifttechniek is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn. De afgelopen jaren is het pand grootschalig gemoderniseerd. Onlangs is ook een prachtige showroom gerealiseerd waar particuliere en zakelijke klanten de mogelijkheid hebben de liftinstallaties uitgebreid te bewonderen en zelf te ervaren.

Oprichter en eigenaar Ed Gerritsen is in 1988 gestart met het bedrijf Marco Intern Transport B.V. als specialist in interne transportmiddelen en schaarheftafels. In de loop der jaren zijn hier onder andere personenliften en goederenliften bijgekomen en zo is Marco Lifttechniek ontstaan. Met de overname van Tramétex B.V. in 2015 zijn deze activiteiten verder uitgebreid. Sinds 2017 opereert de onderneming onder de naam MTH Lifttechniek B.V.

Met ingang van 1 februari is Wouter de Kort aangesteld als directeur van MTH Lifttechniek B.V.. Hiermee volgt hij Ed Gerritsen op die deze functie bekleedde sinds de oprichting van het bedrijf ruim 33 jaar geleden. Wouter is zijn carrière gestart bij van Gansewinkel (het huidige Renewi) waar hij diverse project- en leidinggevende functies heeft vervuld. Sinds januari 2018 is Wouter werkzaam voor MTH Lifttechniek in de rol van operationeel manager.

Wouter kijkt ernaar uit om samen met het professionele team de onderneming zich verder te laten ontwikkelen. Dit vanuit de missie om onze klanten iedere dag weer de optimale oplossing en dienstverlening te leveren op het gebied van lifttechniek. Als eigenaar blijft Ed Gerritsen in een adviserende rol betrokken bij het bedrijf.

MTH Lifttechniek B.V.
A. van Leeuwenhoekweg 15
2408 AL Alphen aan den Rijn
088-2340800
www.mthlifttechniek.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *