Autoleasebedrijf That’s Lease: “Alleen maar mijlpalen”

That’s Lease is sinds 2014, toen het autoleasebedrijf winnaar werd in de sector automotive, nauw betrokken bij de Sterkste Schakel. Nadat het een prijs voor maatschappelijke betrokkenheid in het leven had geroepen, is het bedrijf van oprichter Henk Griffioen nu de motor van de Sterkste Schakel-award voor internationaal zakendoen.  

Dat Henk Griffioen teamcaptain is van het juryteam dat internationaal opererende bedrijven beoordeelt, is geen toeval. “We hebben veel bedrijven in ons klantenbestand met hun kantoor in Nederland maar die vooral elders in de wereld actief zijn. Onze grootste klant met 350 man personeel en 100 leaseauto’s is een Amerikaans bedrijf. Verder kopen wij ons wagenpark steeds vaker rechtstreeks in in landen als Duitsland, Italië en Spanje, terwijl auto’s die uit de lease gaan, vaak worden opgekocht door buitenlandse handelaren en dus de grens overgaan. We opereren zelf steeds vaker internationaal.”  

Tien jaar bestaan
That’s Lease bestond in januari tien jaar. “Een mooie mijlpaal,” zegt Henk Griffioen. “Ik ben in januari 2011 met niets begonnen.” Sindsdien is het Sassenheimse bedrijf gestaag gegroeid. Anno 2021 telt zijn bedrijf twaalf mensen. Commercieel directeur Paul Rurup en financieel directeur Herman Brinkman zijn op 1 januari toegetreden als aandeelhouder. En in het voorjaar van 2020 nam het autoleasebedrijf een nieuw bedrijfspand in gebruik. 

Doorgroeien
Henk Griffioen: “Op de Rijksstraatweg hadden we 350 vierkante meter kantoor en een bedrijfshal van 250 vierkante meter, nu telt het kantoor aan de Madame Curiestraat 650 vierkante meter en hebben we een hal van 1500 vierkante meter. Het is echt groter dus. Bovendien hebben we een mooie presentatieruimte en een wasstraat waar we, wanneer een klant bij ons op bezoek komt, snel zijn auto doorheen kunnen halen. Allemaal mijlpalen dus. Zoals elk nieuw leasecontract dat we afsluiten een mijlpaal is. We zitten nu op 1500 contracten. De komende jaren willen we doorgroeien naar 2000 leasecontracten.”

Motto
Het motto van Henk Griffioen en zijn mensen is: ‘Het kan ons wat schelen’. “Te midden van het geweld van de grote leasemaatschappijen willen wij kort op de bal zitten en meedenken met onze klanten,” legt Griffioen uit. “We geven de geen-gezeur-garantie af. We dagen klanten uit om ons aan te spreken als er iets niet naar wens gaat. We gaan graag het gesprek aan met de klant en gaan kritiek niet uit de weg, graag zelfs. Daar word je alleen maar beter van als bedrijf. En zo kom je verder. Dat dat lukt blijkt, want klanten vinden ons en we blijven groeien.”

That’s Lease
Madame Curiestraat 20
2171 TW Sassenheim
T 071 – 710 74 10
E [email protected]
I www.thatslease.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *