Decorette Leiderdorp valt in de prijzen

Deel dit artikel

Traditiegetrouw zet het raamdecoratie merk Luxaflex in februari dealers die opvallen in het zonnetje. Deze bekroning gaat naar detaillisten die zich onderscheiden door de manier waarop zij het merk en hun eigen onderneming profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.
Decorette Leiderdorp uit Winkelhof heeft de prijs gewonnen voor de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf valt op door een zeer verzorgde en onderscheidende winkelpresentatie en kennis en vakmanschap met een glimlach. Vooral de klantgerichte en persoonlijke benadering van heeft geleid tot deze titel.

Ondernemer Peter Rusman is trots op het resultaat. ‘Uit de ongeveer honderd dealers uit onze provincie zijn wij positief opgevallen. Het is een mooie verrassing’.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: