Nadine Stemerdink wordt nieuwe burgemeester van Voorschoten

Deel dit artikel

Nadine Stemerdink is verkozen tot nieuwe burgemeester van Voorschoten. Katrien van Meenen, voorzitter van de vertrouwenscommissie maakte de naam van de nieuwe burgemeester onlangs bekend. Stemerdink is momenteel wethouder in Leidschendam-Voorburg en wordt naar verwachting op 17 mei tot burgemeester benoemd.
Nadine Stemerdink is de opvolger van Charlie Aptroot, die waarnemend burgemeester van het dorp is. Hij verving Pauline Bouvy die in september 2020 aftrad om gezondheidsredenen, zij trad in 2016 als waarnemend burgemeester aan en werd officieel benoemd in 2019.

In Nadine Stemerdink is een boegbeeld voor het dorp gevonden en een aanjager als het gaat om regionale samenwerking.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: