Ondernemersvereniging Leiderdorp en gemeente op bezoek bij ondernemers

Deel dit artikel

De gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) brengen regelmatig bedrijfsbezoeken aan lokale bedrijven. Recent hebben wethouder Willem Joosten en LOV voorzitter Lorien de Roode een aantal bedrijven bezocht in Winkelhof. De winkeliers kregen een bos bloemen en er werd met ze gesproken over het ondernemerschap tijdens COVID. Met de bezoeken willen de gemeente en de LOV zichtbaarder zijn en in contact staan met de ondernemers in het dorp.
Lorien de Roode zegt over de bezoeken. ‘Ik vind het zeer interessant om een kijkje te nemen bij een ondernemers in het dorp. Het waren weer interessante gesprekken. Er is gesproken over een klankbord groep in verband met economische ontwikkelingen en dan zie je de betrokkenheid van de ondernemers bij het dorp. Ik vind het wel uniek dat echte dorpse karakter dat er schuil gaat in Leiderdorp. We mogen de positieve punten van Leiderdorp niet vergeten. We zijn namelijk best trots op Leiderdorp!’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: