Voordracht Meindert Stolk als gedeputeerde

Deel dit artikel

Na de aangekondigde overstap van Adri Bom-Lemstra naar Glastuinbouw Nederland, heeft de CDA-Statenfractie Meindert Stolk voorgedragen als opvolger in het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.
Stolk is sinds 2015 lid van Provinciale Staten en voorzitter van de CDA-Statenfractie in Zuid-Holland. Daarvoor heeft hij diverse functies binnen het CDA mogen vervullen, waaronder 16 jaar gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Wassenaar en directeur van het CDA-partijbureau. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandig communicatie- en public affairs adviseur en ondersteunt hij bedrijven en organisaties bij hun belangenbehartiging.

De benoeming van Stolk als gedeputeerde wordt definitief als Provinciale Staten op 7 april instemmen met de voordracht.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: