De Sterkste Schakel Winnaars Special 2021 staat online!

De jaarlijkse Rijnstreek Business Winnaars Special met álle Sterkste Schakel Winnaars staat voor u online! In deze uitgave kunt u een uitgebreid sfeerverslag lezen van de Grande Finale Parade gehouden op 16 april jl, compleet met de bedrijfsartikelen over de winnaars (nrs. 1, 2 en 3). De editie staat hier alvast voor u klaar.

De gedrukte versie ligt sinds enkele dagen op de deurmat. Alle winnaars hebben daarnaast nog een doosje papieren exemplaren ontvangen om uit te delen onder hun relaties.

De Winnaars Special toont alle trotse winnaars (nrs 1, 2 & 3) van de verkiezing (klik op de afbeelding om de editie te openen)

Gratis Foto’s Sterkste Schakel Finale-avond
Alle foto’s die tijdens de Grande Finale Parade genomen zijn door door Arjan van der Zwart van Plein10 Creatieve Communicatie, kunt u via deze link gratis downloaden.
De foto’s kunt u, kosteloos en rechtenvrij, downloaden en gebruiken voor eigen PR-doeleinden. U klikt eenvoudig met uw muis op de ‘Download Photo’-knop (linksonder op de foto) en u heeft uw favoriete foto(‘s) binnen een mum van tijd binnen.

Geef een reactie