DZB Leiden en Sligro doneren honderden hutspotmaaltijden aan Leidse Voedselbank

Cateringmedewerkers van re-integratiebedrijf DZB Leiden heeft in samenwerking met de Sligro meer dan 700 hutspotmaaltijden gedoneerd aan de Leidse voedselbank. Onlangs zijn de honderden maaltijden bij de voedselbank afgeleverd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dzb.jpg
Medewerkers van DZB Leiden bereiden honderden hutspotmaaltijden voor de Leidse VoedselbankIn totaal werden maar liefst 711 hutspotmaaltijden aan de voedselbank geleverd. De ingrediënten werden geleverd door de Sligro, terwijl cateringmedewerkers van DBZ Leiden de bereiding voor hun rekening hebben genomen. Volgens DZB-woordvoerder Catrien Vollenberg slaat de organisatie zo twee vliegen in één klap: ‘DZB is er blij mee, want op deze manier kunnen zij een goed doel steunen én de cateringmedewerkers ook in coronatijd werk bieden en ondersteunen in hun ontwikkeling.’
Dat de cateringmedewerkers van DZB goed werk hebben geleverd mag blijken. ‘Want 100 kilo peen, 85 kilo uien, 230 kilo aardappelen schillen en 400 gehaktballen bereiden tot een smakelijke en voedzame maaltijd is een behoorlijke klus,’ aldus Vollenberg.

Geef een reactie