Urban Gym Group benoemt Mirjam Roos als Chief of Staff

Fitnessketen Urban Gym Group breidt haar managementteam uit met een Chief of Staff. Mirjam Roos (39) zal nauw samenwerken met het management team op strategische onderwerpen, de operationalisering hiervan en de structurering van diverse organisatie brede onderwerpen voor CEO Marjolijn Meijer, en ad interim co-CEO Jordy Kool. Kool, die in januari dit jaar de rol van ad interim co-CEO op zich nam: “Mirjam en ik hebben ruim 10 jaar samengewerkt bij Infotheek Group.

Zij heeft daar de ladder beklommen tot Commercieel Directeur en, na de acquisities van Centralpoint en Scholten Awater, als mijn Chief of Staff. In die hoedanigheid hielp zij mij met de groei van onze business nationaal en internationaal. Zij is hands-on en ervaren op diverse gebieden, zoals HR, recruitment, talent management, marketing en sales en de professionalisering hiervan in snel groeiende organisaties. Wij kijken er naar uit om met haar ons bedrijf verder uit te bouwen.” Roos: ”Ik vind het een eer uit om onderdeel te worden van dit energieke team. De Urban Gym Group is primair gericht op hun members en medewerkers en hebben concrete ambities waar ik graag aan meewerk.

Urban Gym Group is actief in de grotere steden en biedt state-of te art fitnesservaringen: Trainmore, Clubsportive en High Studios. De groeiplannen omvatten onder meer het openen van nog eens 25 nieuwe gyms op A-locaties en de lancering van diverse nieuwe fitnessconcepten. Kool: “Onze strategie ziet op meerdere acquisities, business development en organische groei voor onze bestaande diensten. We zullen dan ook meer professionals aannemen in 2021. Momenteel zitten we in het aanname proces van een CFO en zijn we gestart met de zoektocht naar non-executive boardmembers voor onze one-tier board.”

Meer info over Urban Gym Group vindt u via: urbangymgroup.com

Geef een reactie