Rijnstreek Business op weg naar het EK-Voetbal!

Na het succes van de EK- en de WK voetbalposters van de afgelopen jaren, gaan we dit jaar rondom het EK Voetbal uiteraard weer een nieuwe EK Voetbalposter op A1-formaat (57 x 84 cm!!) maken.
De poster wordt met de juni-editie van het zakenmagazine Rijnstreek Business aan onze lezers verstuurd. Alle wedstrijden staan er op en de uitslagen en standen kunnen bijgehouden worden t/m de finale. De poster zal dus voorafgaand èn tijdens het EK in veel kantoren, kantines, koffiecorners, bedrijfsruimtes en horeca-locaties ongetwijfeld weer in het middelpunt van de belangstelling staan.

Wil je met je bedrijf meeliften op het succes van de EK Voetbalposter, geef je dan snel op en stuur een mailtje naar [email protected] en ontvang gratis het Oranje Promotie Pakket met leuke voetbal-attributen, om alvast in gezellige voetbalsferen te komen en waarmee je je medewerkers en relaties kunt verrassen.

UPDATE!!
Alle promotievakken op de poster zijn vergeven.

Geef een reactie