Robuust en avontuurlijk

Nissan Navara

Ik betrapte mij er op dat toen ik even stond uit te waaien op de Boulevard van Noordwijk en die strandtenthouders in de weer waren met het bevoorraden van hun zaken, dat ik dacht als dat mijn business zou zijn dan kocht ik een Nissan Navara. 

Een stoere robuuste, maar toch ook elegant en eigentijds gelijnde Pick-Up. Een betrouwbare harde werker die als vierwielaandrijver onvermoeibaar dienst doet in modder en zand en je tegelijkertijd een avontuurlijk gevoel geeft, waarbij je je fantasie de vrije loop kan laten en zie je jezelf rijden zoals in die Amerikaanse Westerns waar nog voldoende ruimte is.

En ruimte is waar de Navara ook optimaal over beschikt. In de Pick-Up ruimte en in het interieur. Veel slimme opbergruimtes, handig voor het werk of vrije tijd. Het mooie is dat je de Navara helemaal naar eigen smaak en zakelijke behoefte kan laten uitvoeren. Allereerst als 2- of 4deurs Pick-Up waarbij je voor het Pick-Up gedeelte kan kiezen uit een zacht oprolbaar afdeksysteem of een aluminium schuif-afdeksysteem, een alu openklapbaar afdeksysteem of zonder afdeksysteem, maar met een kunststof of aluminium ‘bedliner’ zoals ze dat noemen. Onder de motorkap een 2.3 liter intercooler diesel met 160 of 190 pk. En om misverstanden te voorkomen, de Nissan Navara is natuurlijk niet exclusief voor strandtenthouders, maar voor elke avontuurlijke ondernemer.

MOTOREN
Diesel
2.3 Intercooler

AFMETINGEN
Lengte 5.330 m
Breedte 2.085 m
Hoogte 1.840 m

VERMOGEN
Max. trekvermogen 3.500 kg
Max. laadvermogen 1.136 kg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *