VAKGARAGE PRO voor service van elektrische auto’s

In de autobranche zie je momenteel het aantal merkdealervestigingen afnemen naast een concentratie van meerdere merken onder 1 dealerdak enerzijds en een professionalisering van lokale garagebedrijven die zich aansluiten bij een landelijke formule anderzijds, zoals bijvoorbeeld VAKGARAGE die zich met name richt op de particuliere markt. 

Voor de zakelijke markt kent deze formule het VAKGARAGE PRO concept, waarbij onder andere Suzuki dealer AutoBakker in Sassenheim en Mitsubishi dealer Polderman in Lisse zijn aangesloten. 

In het verleden was een combi als universeel garagebedrijf voor de lokale markt voldoende, maar die markt vraagt in toenemende mate professionele specialisatie op meerdere mobiliteitsgebieden, dat aansluiting bij een landelijke organisatie zoals VAKGARAGE PRO een verstandige bedrijfsstrategie is. 

Henkjan Klop van Vakgarage Polderman in Lisse

VAKGARAGE PRO

Naast VAKGARAGE voor de particuliere markt is VAKGARAGE PRO voor de zakelijke markt een interessante propositie. Meestal zijn dit familiebedrijven die zelf ondernemer zijn en de taal spreken van de zakelijke rijders, met gevoel voor de menselijke maat. Doordat zij aangesloten zijn bij de VAKGARAGE PRO formule kunnen zij op professionele wijze alle reguliere mobiliteitsdiensten leveren en worden professioneel bijgeschoold op het gebied van de eigentijdse autotechnieken, zoals elektrisch en hybride rijden, waardoor zij actief kunnen inspelen op de nieuwste trend in autoland, waarbij steeds meer elektrische merken, zoals Tesla, MG, Seres, Jac en Lynk weliswaar een (internet) verkooporganisatie hebben, maar geen breed landelijk service-netwerk. 

Suzuki dealer Auto Bakker uit Sassenheim is eveneens aangesloten bij de Vakgarage PRO formule

Genoemde VAKGARAGE PRO dealers AutoBakker en Polderman hebben zich daarin gespecialiseerd en hebben officieel erkende kennis en tools voor het onderhoud en reparatie van elektrische auto’s. Naar mijn idee een gat in de markt, want waar kan je lokaal heen als je een probleem hebt met bijvoorbeeld je Tesla? Precies, naar VAKGARAGE PRO dealer in de buurt, zoals AutoBakker in Sassenheim en Polderman in Lisse.

Vakgarage Polderman
Heereweg 50
2161 AH Lisse
T 0252 418 850
I www.polderman-lisse.nl/www.vakgarage polderman.nl

Vakgarage Bakker
Industriekade 16a
2172 HV Sassenheim
T 0252 – 224 224
I www.autobakker.nl/www.vakgaragebakker.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arvid Meijer
Wat een fantastische geschiedenis. Een geschiedenis om heel erg trots op te zijn. Joost jij hebt jullie familiebedrijf een ongekende boost gegeven. Respect !! Ja en Jim heel veel succes wat een machtige uitdaging voor je. Met de ruime ervaring van je vader en opa Jos gaat dat absoluut lukken. Ik rijd nu mijn 4e Range Rover wat een bolide. Joost stuur svp even jouw e-mailadres. Groetjes aan de familie Arvid
26-09-2023 19:23
Arvid Meijer