Nieuw onderkomen voor VVV’s in Noordwijk en Noordwijkerhout

De VVV’s in zowel Noordwijk als Noordwijkerhout krijgen volgend jaar een nieuw onderkomen. Het Noordwijkse informatiecentrum verhuist in januari 2022 naar Hoofdstraat 129. ’In de winkelstraat en op steenworp afstand van het strand’, verklaart de organisatie enthousiast. ’Met volop ruimte om bewoners en bezoekers gastvrij te ontvangen en van informatie en inspiratie te voorzien’.

VVV Noordwijk is sinds 2017 gevestigd aan het Jan Kroonsplein, in Museum Noordwijk. Hoewel de organisatie zich daar thuis en welkom voelde, en zeer gesteund door Genootschap Oud Noordwijk, bleef het voor de medewerkers gevoelsmatig een tussenoplossing.

,,We hebben altijd de wens gehouden om een VVV in eigen beheer te hebben, met de hele organisatie op één plek’’, verklaart Quirine Kamphuisen, directeur van Noordwijk Marketing. ,,Mede door een mooie bijdrage van Stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk zijn we nu in staat om deze droom te verwezenlijken.’’

Voor de VVV in Noordwijkerhout is Kamphuisen nog op zoek naar een nieuwe, centraal gelegen plek in het centrum, om uiterlijk in mei volgend jaar naartoe te verhuizen. De directeur vindt dat het huidige onderkomen aan de Dorpsstraat 8 ’voor de langere termijn’ niet meer voldoet.

Geef een reactie