De Meelfabriek in Leiden bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van de nieuwe Singeltoren, de hoogste woontoren binnen de Singels van Leiden is bereikt. Met een lengte van 45 meter is het één van de twee nieuwbouwtorens in het ontwikkelingsplan van De Meelfabriek. In negen maanden tijd is deze toren vanaf de grond tot de 13e verdieping omhoog geschoten. Om dit te vieren kregen de kopers en onderaannemers tijdens een borrel de primeur van een kort filmverslag over deze bouw.

De Singeltoren staat boven de parkeergarage waar drie jaar geleden de eerste palen de grond in gingen. Nu de ruwbouw op hoogte is, kan de afbouw beginnen van de 30 appartementen en twee penthouses. In voorjaar 2022 zijn deze duurzame woningen gereed, dan kan ook de parkeergarage officieel open en De Meelfabriek Tuin aangelegd worden.

De Meelfabriek wil de feestvreugde nog breder delen. Daarom is een winactie gestart om kans te maken op een toost met 3 vrienden op het hoogste punt van de Singeltoren. Zie voor meer informatie de social media-kanalen van De Meelfabriek, aanmelden kan tot 16 september.

Meer informatie over het project vindt u via: https://demeelfabriek.nl/

Geef een reactie