Kia dealer Zeeuw & Zeeuw Leiderdorp uitgeroepen tot ‘Vestiging van het Jaar’

Vorige week was het weer zover; de uitreiking van de Zeeuw & Zeeuw vestiging van het jaar. Deze uitreiking is inmiddels een echte traditie binnen de Zeeuw & Zeeuw Dealergroep en dit jaar mocht Zeeuw & Zeeuw Kia vestiging in Leiderdorp zich kronen tot ‘Vestiging van het Jaar’.

Deze Kia vestiging heeft, onder leiding van de jonge en ambitieuze vestigingsmanager Edwin van Dorp, op veel punten enorm mooie stappen voorwaarts gemaakt. Veel mensen in de omgeving van Leiderdorp weten de Zeeuw & Zeeuw vestiging inmiddels te vinden voor onderhoud of aankoop van een occasion of een mooie nieuwe Kia.

“Door de inzet van mijn gehele team mogen wij deze prijs in ontvangst nemen. Als team gaan wij dagelijks voor het hoogst haalbare. Ik ben enorm trots op mijn team dat ons harde werken nu wordt beloond”, aldus vestigingsmanager Edwin van Dorp.

De award werd door niemand minder dan oud schaatser en Olympische Kampioen Mark Tuitert uitgereikt aan Edwin van Dorp.

Zeeuw & Zeeuw feliciteert Edwin en zijn team bij Kia Leiderdorp met deze mooie prijs.

Meer informatie en contactgegevens vindt u op: https://www.zeeuwenzeeuw.nl/vestigingen/kia-leiderdorp/

Geef een reactie