Leidse Marathon gaat eindelijk weer door

De organisatie van de Leidse Marathon heeft bekend gemaakt dat de wedstrijd op 10 oktober doorgaat. Van alle grote loopevenementen in Nederland is Leiden de eerste sinds de coronacrisis. De hulpdiensten en lokale overheden zien geen belemmering meer om het populaire buitenevenement met zoveel getrainde sporters doorgang te laten vinden.

Voorzitter Tjeerd Scheffer kan niet wachten: “Na alle nare berichtgevingen over het ene na het andere mooie loopevenement dat niet kon doorgaan, betekent het voor de Leiden Marathon na tweeëneenhalf jaar wachten een ware krachtproef. De gemeenten en hulpdiensten hebben vertrouwen in ons uitgesproken. Dat gaan wij niet beschamen.”

Meer informatie en “inschrijven” kunt u vinden op: https://marathon.nl/

Geef een reactie